Mileage Book

Integrationer

Mileage Book kan interagera med många system, så som lön-, ERP-, och projekt- och tidsrapporteringssystem. Dessutom kan Mileage Book, via en AD-integration, interagera med ditt HR-system, så ni inte behöver underhålla flera system. Single Sign On är också ett alternativ, så du kan använda ditt företags login för att få tillgång till Mileage Book. Vi är specialister på integration, så finns inte ert system på listan, så vi hittar en lösning …

E-CONOMIC – BOKFÖRINGSPROGRAM, PROJEKT-/TIDSRAPPORTERINGSYSTEM

Med e-conomic får du ett bokföringsprogram som samlar de funktioner du behöver för att få en komplett översikt över ditt företags ekonomi och projekt. Med integration till e-conomic kan man överföra milersättningen direkt från Mileage Book. Här kan man välja att bokföra direkt eller överföra beloppet till ett utkast som väntar på att bli bokfört. På så sätt säkrar man att utgiften för resan alltid blir bokfört på korrekt konto och man behöver inte skriva in manuellt.

SWELÖN

Swelön är ett webbaserat lönesystem för småföretag. Swelön kräver inga större förkunskaper och har ett överskådligt och pedagogiskt användargränssnitt som gör att du snabbt lär dig att använda det. Mileage Book-integration med Swelön innebär att du kan importera milersättningar direkt in i lönesystemet. När du avslutar en eller flera körjournaler, så exporterar du dem som en CSV-fil som du importerar i Swelön. Det ger en smidig lösning och du slipper tidsödande inskrivning.

BILLY – BOKFÖRINGSPROGRAM

Bokföringsprogram till frilansare, hantverkare och egna företagare med upp till 10 anställda. Spara kvitton med mobilen, skicka fakturor och avräkna moms med ett klick. Med Mileage Book integrationen till bokföringsprogrammet Billy kan Mileage Book och Billy föra över data mellan varandra. När du avslutar din körjournal blir de ekonomiska transaktionerna automatiskt överförda till Billy. Det betyder att du sparar tid på att skriva in din körjournal i ditt bokföringsprogram manuellt.

DINERO – BOKFÖRINGSPROGRAM

Dinero är ett online bokföringssystem till fakturering, moms och bokföring. Till dig som är ny inom bokföring, men också för experter. Med integration till Dinero kan man överföra milersättningen direkt från Mileage Book. Här kan man överföra beloppet direkt till ett utkast för senare bokföring. På så vis säkrar man att utgiften för resan överförs korrekt och man slipper skriva in det manuellt.

NY SAMARBETSPARTNER?

Vi söker alltid nya samarbetspartner

Som integrationspartner få du tillgång till Mileage Books, mer än 75.000 användare. Vi är öppna för nya samarbeten, oavsett om du vill integrera ditt system i Mileage Book eller vi integrerar i ditt system.