Cookies

Översikt

  1. Ägarinformation
  2. Vad är Cookies?
  3. Så raderar eller blockerar du för cookies
  4. Syfte med cookies på vår webbsite
  5. Google Analytics
  6. Användning av personuppgifter

 

MILEAGE BOOK A/S
Godthåbsvej 4, 1.th
8600 Silkeborg
Denmark
Phone: (+45) 70 25 11 01

 

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil, som lagras på din dator eller tillsvarande för att kuna godkänna den. Det är inga personliga uppgifter sparade i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

Så raderar eller blockar du för cookies

Så raderar eller blockerar du

Syftet med cookies på vår webbsite

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan komma ihåg dina inställningar.
  • Trafikmätning, så vi vet hur många som besöker vår site och kan dokumentera detta till annonsörer.

Google Analytics

Websidan använder cookies från Google Analytics till att mäta trafiken på websidan. Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Användning av personuppgifter

Vi samlar aldrig in personuppgifter, utan att du själv har gett oss dessa uppgifter vid registrering, köp eller deltagande i en undersökning m.m. Om detta är tillfället blir du också upplyst om vilken data vi önskar att registrera och be om ditt samtycke till detta.

Uppgifterna används för att få mer kunskap om dig och andra användare av webbplatsen. Denna användning kan inkludera undersökningar och analyser som syftar till att förbättra våra produkter, tjänster och teknik skräddarsydd för dina intressen och hobbyer.

Skydd av personuppgifter
Enligt personuppgiftslagen måste dina personuppgifter hållas säkra och konfidentiella. Vi lagrar inte din personliga information på datorer eller något annat, men använder bara Googles verktyg (se punkt 5) för att samla information om bland annat din demografiska information. Användarinformationen hanteras ordentligt och med vederbörlig hänsyn till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera 100 procent säkerhet för dataöverföringar via Internet. Det innebär att det kan finnas risk för att andra obehöriga personer får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Därmed avslöjar du din personliga information efter eget ansvar.

Den snabba utvecklingen av Internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra denna sekretesspolicy. Om vi gör det kommer vi naturligtvis att ändra datumet för “senast uppdaterad” längst ner på sidan. Vid väsentliga förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra webbplatser.

I den utsträckning personuppgifter om dig behandlas har du rätt att avslöja vilken personlig information som kan hänföras till dig enligt personuppgiftslagen. Om det verkar som om informationen eller data som behandlas om dig är felaktig eller vilseledande, har du rätt att kräva att dessa korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan göra invändningar mot eventuella uppgifter om att du behandlas som brådskande. Du kan också återkalla ditt samtycke när som helst. Du har möjlighet att klaga på behandling av information och uppgifter om dig. Klagomål lämnas in till Datainspektionen.